♥السلام عليکم♥ ,tak jawab dosa..da jwb dpt pahala..Ya Allah,Ampunilah semua dosa ibu Bapa saya,keluarga saya dan seluruh umat islam..Saya menaip bukan untuk mencetus kontroversi,meluah bukan utk mencari publisiti,menulis bkn utk mendapat simpati..tapi sekadar pengajaran dan teladan..Maaf jika anda terasa hati

Google Translate



2 Feb 2012

Request & Download Lagu Di Blog Ini!

 ♥السلام عليکم♥

Holla!

Hai semua..mesti korang pernah bukak 4shared & bearshare tapi lagu yang korang nak download tak ada lagi kat situ kan?tak pe..jangan hampa ok..Kali ini liana akan bukak request kepada sesiapa je yang nak download lagu tapi bila cari-cari lagu tu tak ada..korang boleh request lagu apa sahaja di sini..melayu,english..apa-apa genre lagu..Liana akan usahakan untuk korang semua..janji korang boleh download..

kali ini liana nak share lagu untuk korang download..Pernah tengok cerita Vanila Coklat tak?Ala..yang kat TV3 tu..Mesti korang suka dengar lagu OST drama tu kan?Jom download lagu OST Vanila COklat!

OST Vanila Coklat
1)6ixth Sense Ft Saujana - Penerang Hati
Click ni---> 6ixth_sense_ft_saujana_penerang_hati_ost vanila coklat.mp3
2)Spider - Tapi bagaimana
OST Vanila Coklat-spider_tapi_bagaimana.mp3
3)Astrid - Tentang Rasa
ost_vanilla_coklat_tentang_rasa_by_astrid.mp3
4)Geisha - Kenangan Hidupku
vanilla_coklat_ost_geisha_kenangan_hidupku.mp3
5)Geisha - Cukup Tak Lagi
cukup_tak_lagi_geisha_vanilla_coklat_ost_youtube.mp3
6)GX4 - KErana Kasihmu
gx4_kerana_kasihmu_lirik_ost_vanilla_coklat.mp3
7)Geisha - Cinta Dan Benci
geisha_cinta_dan_benci.mp3

OST Tentang Dhia - Di Atas Satu Cinta
OST Tentang Dhia-Di ata Satu Cinta-Indah Dewi PErtiwi

Request Song:
Bisakah - Siti Nurhaliza ----> siti_nurhaliza_bisakah.mp3
Chorus lagu bisakah untuk dijadikan ringtone MP3 ------> Bisakah (chorus)-Siti nurhaliza.mp3
Untukmu - Ila Damia ft Joe Flizzow ---------> joe_flizzow_featuring_ila_damiaa_untukmu.mp3
Korean Drama

Sign OST - You by Choi Su Jin -------> choi_su_jin_sign_ost_part_3_you.mp3
Sign OST - Because you (Whale) ---------> because_you_sign_ost_whale_mp3.mp3


Sekian Sahaja Untuk Hari Ini..=)

P/S : Jangan Malu-malu nak request lagu..just leave your comment below with Title of the song and Artist..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...