♥السلام عليکم♥ ,tak jawab dosa..da jwb dpt pahala..Ya Allah,Ampunilah semua dosa ibu Bapa saya,keluarga saya dan seluruh umat islam..Saya menaip bukan untuk mencetus kontroversi,meluah bukan utk mencari publisiti,menulis bkn utk mendapat simpati..tapi sekadar pengajaran dan teladan..Maaf jika anda terasa hati

Google Translate



17 Dec 2011

Sweet Present From Him

♥السلام عليکم♥

Nak Tumpang Lalu Jee....


Hehehe..seriously mood sekarang ni tengah happy,berbunga-bunga & angau..(dalam hati ade taman) hahaha..3 hari lepas dapat present daripada si dia yang tersayang..

Terharu sebab dia sudi spend a lot of money because of me..

Special Ferreo 3 rasa untuk saya khas dari Pulau Langkawi (Ferrero Rocher,Ferrero Garden & Ferrero Rond Noir). Ferrero Rond Noir paling sedap!Yummy..


The present that i loved the most is........Cute teddy bear from him..my second teddy bear actually..hehe..yang first tu my parents yang bagi masa saya 4 tahun.. dah hilang pun..hehe..So,teddy ni lah peneman saya sekarang ni..

Thanks to Allah sebab mempertemukan orang yang betul2 sayangkan saya and thanks to Nixon sebab sanggup berkorban apa sahaja untuk saya demi membahagiakan saya..

I ♥ U NIXON


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...